HTC възнамерява да произведе 1 милион смартфона Google Pixel и Pixel XL

0
511

Google започна да произвежда смартфони със собственото си име и явно иска да се избави от асоциацията на своите устройства с други производители. Изглежда че за интернет гиганта е важно неговото участие в проектирането и създаването на смартфони, а потребителите трябва да са наясно, че това си е продукт на Google, а не на някоя друга компания. По принцип, потребителят не би трябвало да се интересува кой бранд и кой точно произвежда тези устройства.

 

Google не съобщава явно, кой ще произвежда новите смартфони Pixel и Pixel XL, но вече всички знаем, че това ще бъде HTC. Тайванците имат финансови проблеми и това може да им помогне да излязат от затруднението.

Според известния @Daren, тайванската компания е получила поръчка от Google за производството на по 500 000 екземпляра от всеки модел на смартфоните Pixel. В крайна сметка, от конвейера на HTC трябва да излязат един милион смартфона Google, което е около 10% от годишното производство на HTC.

 

Да си припомни, че новите Google Pixel и Pixel XL идва с поддръжката на Google Assistant от ново поколение, предлагат неограничен обем дисково пространство в електронния облак на корпорацията и според DxOMark са оборудвани с най-добрите камери за смартфони на пазара.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари