HTC готви „уникален“ продукт за пазара на таблетите

0
19

HTC потвърди, че работи над нов таблет, който ще стане последовател на не много популярния Flyer. Все още няма подробности за новото устройство, но представител на компанията е казал, че новият продукт ще бъде „уникален“ на пазара на подобните устройства.

Най-вероятно, таблетът в качеството на операционна система ще получи Android 4.1 Jelly Bean – тази версия е най-вероятно да бъде използвана, особено като се им в предвид последните изявления от страна на Microsoft. В началото на юни, според Bloomberg, софтуерната корпорация е отказала да предостави на HTC операционната система Windows RT. Беше отбелязано, че тайванската компания не разполагала с достатъчно опит за да използва продукта на Microsoft.

Остава загадката, кой сегмент на пазара ще избере HTC: ще се опитва ли да се конкурира с новия iPad на Apple, или с Google Nexus 7 и аналозите му, или ще избере трети път. Във всеки случай, тя наистина трябва да се опита да предложим „уникален“ продукт за да отнеме пазарен дял от останалите играчи в този сегмент.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари