HTC и Samsung готвят загадъчни устройства на 1 септември

0
22

В периода от 2-ри до 7-ми септември в Берлин ще се проведе мероприятието IFA 2011, международно изложение за потребителска електроника. В рамките на това шоу, производителите обещават да представят много нови продукти, които да бъдат интересни не само на медиите, но и на обикновените посетители.

Често в очакване на такова събитие, производителите запалват интереса на потребителите, че могат да очакват някакви свръхестествени устройства, но в действителност най-интересните остават загадка до директното запознаване с тях.

Например, Samsung се готви за мероприятието Unpacked, което тя възнамерява да свика на 1 септември. Маркетолози от компанията заинтригуват хората с лозунга: „Something Big is Coming“. Очевидно е, че разработчиците са готови да покажат мобилно устройство, което не можем да кажем със сигурност дали ще бъде смартфон или таблетен компютър.

Не е тайна, че компанията HTC също така планира да представи в този ден някои от своите иновации, но уви, ние все още можем само да гадаем какво ново ни готвят момчетата от HTC. Не е изключено, участие да вземе таблетния компютър Puccini или друг смартфон производство на компанията.

Любопитен е факта, че загадъчната премиера на HTC ще се проведе в Лондон, а не в Берлин на изложението IFA 2011.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за