HTC разказва за своите планове относно Android Ice Cream Sandwich

1
32

Компанията HTC се счита за един от водещите производители на Android-смартфони, в портфолиото на която има много подобни устройства. Ето защо тайванският производител има много сериозно отношение за излизането на Google Android Ice Cream Sandwich и по този повод пусна малко обръщение към своите клиенти.

В това обръщение от представителите на HTC става ясно, че те няма да се откажат от използването на потребителския интерфейс HTC Sense в своите смартфони. Въпреки, че Google разработи Android Ice Cream Sandwich с очакване, че производителите ще оценят новия интерфейс на операционната система и ще се откажат от своите платформи. Честно казано тази идеята беше обречена на провал от самото начало. Всъщност, основната задача на фирмения интерфейс се състои не толкова в украсата му, колкото в персонализацията на смартфоните.

В настоящия момент, специалистите от HTC изучават особеностите на новата операционна система и нейната функционалност, а след това тайванският производител ще разработи конкретен план за обновяване на фърмуера в своите смартфони, въпреки, че от компанията вече заявиха, че ще се постараят да пуснат актуализации за максимален възможен брой смартфони. В същото време, HTC възнамерява да съхрани гъвкавият баланс между уникалните хардуерни съставляващи във всеки апарат и възможностите на интерфейса HTC Sense с ядрото на самата операционна система.

Както можем да видим, нищо конкретно не казват от HTC. Така, че ние просто трябва да изчакаме по-нататъшните действия на тайванския производител.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари