HTC разясняват във видео снимачната технология Ultrapixel

0
24

Вероятно сте попадали на серията видеоклипове от HTC „Technical Translation“ („Технически превод“). Целта на тези клипчета, както ще ви се напомни в началото на това поместено по-долу, е да обясни на прост език най-важното за иновативните технологии заложени в производството на мобилните джаджи на тайванската компания.

Видеото, което те представиха днес, разяснява по-подробно технологията Ultrapixel, която използва камерата на флагманския им смартфон HTC One. Както и досега, технологията е обяснена два пъти: първо със сложните думи, които използва малко по-възрастният мъж в бяла престилка и след това, с по-простите думи на по-младия мъж. Или, казано накратко, преимуществото на HTC One пред останалите смартфони от висок клас е, че възможностите му за снимане при условия на ниска осветеност са много по-добри. Или, по-просто, Ultrapixel се справя добре в тъмното.

По-интересна е „появата“ на новия смартфон на HTC. Телефонът действително бива измъкнат от джоба на облечения с бяла престилка мъж, но, за наше съжаление, е цензуриран. Същият мъж дори отказва на другия да го извади още веднъж, тъй като и той, както целия останал свят, трябвало да изчака до официалния дебют на новия флагман насрочен за 25 март.

Ако на вас не ви се чака чак толкова много, можете да си припомните как ще изглежда и какви спецификации ще съдържа HTC One M8 тук.

 

 

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари