HTC стана ексклузивен партньор на УЕФА Шампионската лига и УЕФА Лига Европа

0
22

HTC съобщи за сключването на тригодишен договор, според който тя ще бъде официален партньор и международен доставчик на фирмени смартфони за Шампионската лига на УЕФА и УЕФА Лига Европа.

Благодарение на настоящото споразумение за партньорство, което влиза в сила през януари 2013 г., HTC ще може да предложи на футболните фенове по цял ​​свят нови вълнуващи начини да се доближат до играта. Независимо от това дали ще гледат мач на стадиона или на HTC смартфона си, футболните фенове винаги ще бъдат в центъра на събитията и ще могат да се насладят на всеки миг от вълнуващите действия.

„Футболът е буря от страсти по целия свят. Ние сме щастливи да доставяме удоволствие на съзерцателните фенове на тази игра“- каза Питър Чоу, главен изпълнителен директор на HTC Corporation. – „Ние сме уверени, че нашето тясно сътрудничество с УЕФА ще открие за потребителите нови хоризонти“.

„Аз се радвам да приветствам HTC в Шампионската лига на УЕФА и УЕФА Лига Европа. Това партньорство ще осигури на европейския клубен футбол широка аудитория и ще открие нови възможности за нашите фенове. Ние високо оценяваме поддръжката и заинтересоваността на HTC и предполагаме, че тяхното участие в тези съревнования ще направят смартфоните им още по-популярни“- каза Джани Инфантино, генерален секретар на УЕФА.

Според договора с УЕФА, HTC ще бъде официален партньор и доставчик на смартфони за Суперкупата на УЕФА през 2013 година.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари