HTC ще представи безрамков смартфон до края на годината

0
21

В мрежата достатъчно активно се обсъжда темата за евентуалния преход на мобилното подразделение на HTC под крилото на гиганта Google. В момента се говори, че има два варианта за развитие на събитията: поглъщане на подразделението от друга корпорация или всичко да се ограничава до стратегическо партньорство. Самата HTC по никакъв начин не е коментирала тези слухове, но плановете за бъдещето си ги сподели с готовност.

Така например, в един от форумите, главният оперативен директор на HTC господин Олтман заяви, че тази година компанията е успяла да създаде един наистина завладяващ флагман и интересът към него от страна на потребителите дава увереност, че компанията е на прав път. С оглед растежа на популярността на пълноекранните решения, тайванският бранд се е заел с разработването на аналогични устройства и до края на годината ще представи своя безрамков смартфон. Разбира се, неговите характеристики очаквано бяха премълчани.

Топ-мениджърът на HTC потвърди и това, че Китай се разглежда от тях като обещаващ пазар, където те искат да спечелят лоялността на потребителите. До днес компанията официално не е представена в Китай, но в най-скоро време те планират да започнат мащабна експанзия на този пазар.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за