HTC Butterfly няма да се продава в Европа

0
21

Не, няма грешка. Дългоочакваният смартфон на тайванската компания HTC с името Butterfly, чийто анонс се състоя неотдавна в Япония и който вече успя да се появи на официалния сайт на производителя, няма да се продава на Стария континент.

И всичко това въпреки факта, че някои онлайн магазини вече стартираха приемането на предварителни поръчки за него. В бюлетин, разпратен от някои търговци до клиентите, направили предварителна заявка за телефона, се казва:

„Благодарим Ви за проявения интерес към HTC Butterfly и предварителната поръчка. За съжаление, компанията HTC току-що ни информира, че това устройство не е предназначено за европейския пазар, така че ние сме принудени да го свалим от страниците на нашия сайт и да отменим Вашата заявка“.

Устройството изчезна и от сайта на HTC. Официален коментар от производителя по повод случилото се засега не е постъпвал. Остават неизвестни бъдещите планове на компанията, но не е изключено първият Full HD смартфон на тайванския производител за Европа да стане HTC M7, за който вече Ви съобщихме.

Странната ситуация без съмнение е разочаровала както привържениците на продуктите на компанията, така и всички други потенциални купувачи.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари