HTC Dot View получи поддръжка на странични приложения

0
80
Списъкът от устройства на HTC, поддържащи аксесоара Dot View вече е доста голям, така че производителят се опитва да разшири функционалността му със специално приложение, чрез което този капак ще изобразява различна информация. Новият ъпдейт, който беше пуснат едва вчера, към съществуващите опции добавя и бутони за управление на музикалния плеър и изобразяване на уведомления от приложения на трети страни: Facebook, Twitter, Gmail, Google Plus и така нататък.

За активирането на новите функции в настройките има специална страница с поддържаните програми. Там можете да сложите необходимите отметки или да видите графичните елементи, които ще бъдат показвани от джаджата. Също така трябва да споменем, че при затворено състояние с поклащане нагоре се отварят уведомленията и съответното приложение автоматично се активира на смартфона.

Спомнете си, че Dot View представлява необичаен флип-кейс с мрежеста структура на горния панел. Предварително се настройва специално приложение, което може да показва уведомления, дори и когато капакът е затворен – картинката в този случай се гледа директно през миниатюрните отвори. В момента аксесоарът се предлага за HTC One (M8), One (E8), Desire 510, Desire EYE, One (M8) for Windows и някои други операционни единици.

Приложението HTC Dot View за Android можете да свалите от тук.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари