В началото на този месец бе представен безрамковият флагман HTC U11+ от топ-ниво. Телефонът е много интересен, включително и с цената си. Сумата от $700 отблъсна някои потребители и тайванската компания реши да създаде безрамков HTC U11+ специално „за бедни“ – тоест, за всички, които не искат да дават толкова пари за смартфон.

В тайванската корпорация новият смартфон е известен с кодовото име HTC Ocean Harmony, а неговата разработка е вече приключила. За намали цената на новия модел, производителят е намалил производителността, но не много. Вместо топ-процесора Qualcomm Snapdragon 835, в по-евтиния модел се използва 8-ядрения Snapdragon 652, допълнен с 4 GB оперативна памет и 64 GB флаш-диск.

Засега е известно, че по-евтиният HTC U11+ ще има 3930 mAh батерия с поддръжката на бързото зареждане Quick Charge 3.0, както и стилен метален корпус с поддръжката на фирмената технология Edge Sense, даваща възможност за използване на страничните ръбове на смартфона за управление на операционната система Android 8.0 Oreo.

Официалната презентация на HTC Ocean Harmony е обявена за началото на месец декември, а продажбите трябва да стартират в средата на декември. Точната цена не е известна, но се очаква да бъде в границите на $400-$500.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за