Huami представи смарт часовниците Amazfit GTS 2 Mini и Amazfit Pop Pro

0
601

Компанията Huami, известна преди всичко със своята електроника за носене, представи двата нови модела смарт часовници Amazfit GTS 2 Mini и Amazfit Pop Pro. Продажбите на първото устройство стартират на 10 декември тази година, а второто вече се продава.

Amazfit Pop Pro е оборудван с 1,43 инчов дисплей с резолюция 320х302 пиксела и има херметичен корпус, които издържа на потапяне във вода на дълбочина до 50 метра. Поставена е акумулаторна батерия с капацитет 225 mAh, който е достатъчен за 9 дни автономна работа. Поддържа се мониторингът на 60 вида спортни тренировки.

Amazfit Pop Pro измерва броя изминати крачки, разстоянието, изразходваните калории и честотата на сърдечния ритъм. Смарт часовникът може да измерва и наситеността на кръвта с кислород (SpO2). Цената на новия смарт часовник е едва $60.

Смарт часовникът Amazfit GTS 2 Mini разполага с 1,55 инчов AMOLED дисплей с резолюция 354х306 пиксела, който се захранва от батерия с капацитет 220 mAh, достатъчен за три седмици автономна работа в икономичен режим и до 14 дни при обикновено използване. Устройството издържа на потапяне във вода на дълбочина до 50 метра.

Amazfit GTS 2 Mini може да измерва честотата на сърдечния ритъм, има Bluetooth 5.0 и NFC модули, GPS приемник и сензор за измерване на наситеността на кръвта с кислород. Устройството може да измерва и нивото на стрес. Цената на Amazfit Pop Pro е $106.

5 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари