Huawei възнамерява да учуди всички през втората половина на 2017 година

0
61

През втората половина на 2017 година можем да очакваме много и най-различни интересни новини от различните производители на смартфони. Можем донякъде да се досетим, какви устройства предстои да видим, но никой дори и не предполагаше, че Huawei ще започне да се развива в ново интересно направление.

През втората половина на 2017 година Huawei възнамерява да представи нов процесор, в който ще са съчетани всички нови тенденции и технологии.

И по-рано имаше информация за този процесор, а сега генералният директор на Huawei Consumer Business Group Ричард Ю я потвърди в рамките на събитието China Internet Conference 2017. Новият чип на компанията ще съчетава многоядрен централен процесор, графичен процесор и изкуствен интелект. Чипът е специално създаден за да конкурира Apple и Google, които също работят върху подобни процесори.

Освен това, Ричард Ю потвърди, че тече усилена работа по процесора Kirin 970, който очакваме да видим в смартфона Huawei Mate 10. В този чип е наблегнато преди всичко върху безопасността, понеже Huawei възнамерява да стартира услуги с финансови транзакции. Информационната безопасност ще бъде на такова ниво, че смартфоните на Huawei ще могат да се използват за отключване на автомобилите. Huawei вече се споразумя за това с Audi, BMW и Porsche.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за