Huawei обяви датата на презентацията на смартфоните P30 и P30 Pro

0
1246

Година след сполучливото представяне на предишното поколение смартфони Huawei серия P, компанията се завръща в Париж. Във френската столица ние отново ще имаме шанса да видим новите Android смартфони Huawei P30. Това ще стане в края на месец март, като новината бе съобщена в Twitter заедно с видео на известни забележителности в Париж. Като се има предвид съдържанието на краткия клип, можем да бъдем уверени, че компанията е преработила камерата на телефона за по-качествен зум. Мотото на видеото гласи: „Правилата са направени, за да се пренапишат„.

Флагманите Huawei P30/Pro официално ще бъдат представени на 26-ти март. Това значи, че ще трябва да почакаме около месец след MWC събитието в Барселона, за да ги видим. Все пак трябва да имаме предвид, че след множеството изтичания на информация и маркетинговата стратегия на Huawei, това си беше ясно от самото начало. Въпреки всичко, спецификациите на настоящия флагман Mate 20 Pro показват, че той още е сред най-мощните на пазара, вероятно дори и след анонсите на MWC 2019.

Huawei не е единственият производител, който ще пропусне да представи водещия си продукт на изложението в Барселона. Samsung също ще покаже новия Galaxy S10 по друго време, нещо повече, на по-ранна дата (още утре). Очакванията са и двете компании да разкрият революционни решения за сгъваеми телефони на MWC събитието.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари