Според TechRadar, Huawei отново ще отложи пускането на Mate X на пазара – за ноември тази година. Ако това е вярно, Galaxy Fold вероятно ще изпревари китайското устройство. Ранната версия на телефона, която са видели в централата на компанията в Shenzhen няма много разлики с това, което са видели преди седмици.

Имаше информация, че телефонът може да бъде пуснат в началото на септември, рамо до рамо с Mate 30 и Mate 30 Pro

Проблемите, които имаха от Samsung са накарали инженерите и дизайнерите да спрат с производството.  Те трябва да направят нужните промени, които да подсигурят безпроблемна премиера.

Репортер на TechRadar е посетил конференцията за разработчици на Huawei. Там успява да хвърли око на настоящата версия на устройството. Бутонът за заключване е по-тънък и изравнен с корпуса. Пантата също е претърпяла някои промени. Заглавната снимка е от това събитие.

Изглежда плановете на Huawei са устройството да бъде пуснато глобално преди празничния сезон. В началото на 2020-та в Китай има и големи фестивали. Имаме надежда, че ще можем да видим нещо повече за телефона на 19 септември, ако не неговата премиера. Това е спряганата премиера за телефоните от линията Mate 30.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
2 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Кьорав кон
Кьорав кон

А сега ми кажете, че не са крали технологии от самсунг. Ако използваха собствени разработки нямаше да се притесняват от проблемите на друг производител!

Георги
Георги

Китайците дори имената крадът… какво очакваш

Кьорав кон
Кьорав кон

Георги, не само имената, и душите крадат… Виж колко китайски души в тела на българи са ни нацъкали „-“ /минуси/… 🙂

Satyr73
Satyr73

Всяка втора статия е за шибаните 🤧 хухавей!!!! Мизерни бг сайтове сте бе!