През тази пролет Huawei пусна флагманската серия Р, променяйки леко името ѝ, така че новите модели да идват на десетици, а не на поредни числа. Сега същото се случва и с другата серия на китайския производител. Това е Mate, като нов патент, регистриран в патентното ведомство на Европейския съюз, запазва всичко от Mate 20 през Mate 30, 40, 50, 60, 70 и 80, та чак до Mate 90.

Един вид, да си знаете.

Това означава, че Huawei определено се отказва от последователното номериране и отсега нататък ще брои поколенията на десетици.

През юни научихме, че предстоящият Huawei Mate 20 ще разполага с огромен 6.9-инчов AMOLED дисплей, който няма да има извити ръбове. Причината за все по-големия диагонал на екрана очевидно са предпочитанията на домашния пазар в Китай, където потребителите предпочитали именно такива модели. 6.9-инчовият екран е нова глава в битката на флагманите, където Huawei Mate 20 ще си съперничи с Galaxy Note 9 и неговия 6.38-инчов дисплей, както и с новия iPhone, който ще има 6.46-инчов дисплей.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
0 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
3 Автори на коментарите
Методи ДамяноfИстината в очитеthe professor Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
the professor
the professor

ако сащ им резнат кранчето, ще станат точно нищо – ще последват zte… без андроид (особено без него) и без продажби на американския пазар… мислели да правят собствена о.с. мда ама трябва да направят собствен магазин със приложения, а каква съвместимост ще имат с андроидските, кой ще пише приложения, ще пише security ъпдейти, а те и сега нямат софтуерна поддръжка…

Истината в очите
Истината в очите

Абонати на Самсунг хахаха

Методи Дамяноf
Методи Дамяноf

Коментарът не се нуждае от модерация! От модерация се нуждаят всичките ви заглавия, в които неграмотността пирува!

Методи Дамяноf
Методи Дамяноf

г ейсащ са изметта на човечеството, могат да резнат собственото си кранче, защото са нескопосници и ментета! Те не са нация, а сбирщайн отвсякъде!