Huawei подготвя „умопомрачителен смартфон“

0
48

Китайската компания Huawei е добре позната на всички като една от най-големите телекомуникационни фирми и като производител на бюджетни смартфони. Мобилните устройства на китайския производител са опростени и позволяват на потребителите да изпълняват най-важните основни операции, включително изпращане на електронна поща, телефонни обаждания, приемане и изпращане на текстови съобщения или сърфиране из дебрите на глобалната мрежа.

Сега обаче разработчикът явно подготвя промени в политиката си. Както съобщава ресурсът Ubergizmo, компанията Huawei обещава да демонстрира „нещо специално“ на изложението MWC 2012, което ще се състои през месец февруари идната година. Става дума за нов продукт на производителя, който, според представители на компанията, ще бъде „най-бързият, най-умният и най-продуктивният смартфон до момента“. За съжаление, Huawei не съобщава никакви други подробности за него.

Ще припомним, че през тази година компанията направи първата стъпка в посока към флагманските устройства, като предложи смартфона Honor, който бе посрещнат от пазара с голям ентусиазъм. Очевидно успехът на първото такова устройство е вдъхнал увереност на Huawei и производителят е решил да опита силите си с нещо още по-впечатляващо. Не е изключено и цялото това начинание да е просто отговор на обещанието на ZTE „да предложи смартфон, подобен на iPhone“. Китайският производител ZTE е един от основните конкуренти на Huawei както на пазара в родината на двете компании, така и в световен мащаб.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари