Huawei е поръчал на Samsung голямо количество големи дисплеи с голям размер на диагонала. Това са 6,9-инчови OLED панели.

PhoneArena съобщи, че Samsung вече е започнал доставките на различни образци на новите дисплеи. Ако при тестовете всичко се окаже наред, според плановете, масовото производство трябва да започне през третото тримесечие на тази година. Презентацията на новия смартфон с толкова голям дисплей се очаква в четвъртото тримесечие на 2018 година.

Засега не се знае, кой точно модел ще получи въпросният 6,9-инчов екран. Но според уеб-портала, това е OLED панел с висока цена. Логично е да се предположи, че дисплеят е предназначен за нов флагмански смартфон. PhoneArena счита, че това ще е мобилно устройство от бъдещите серии Huawei P30 или Mate 20. Но като се има предвид, че новите модели Huawei P30 са планирани за анонс догодина, по време на MWC 2019, то новият 6,9-инчов дисплей най-вероятно ще се използва в серията Mate 20.

Очаква се, че новите смартфони Mate 20 и Mate 20 Pro ще бъдат представени през месец октомври тази година. Като правило, версията Pro получава по-големия дисплей. Тоест, с голяма вероятност може да се каже, че Huawei Mate 20 Pro ще има 6,9-инчов дисплей.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Най-големия ти проблем Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Най-големия ти проблем
Най-големия ти проблем

Всеки плаща на Самсунг в днешно време