Huawei представи пакета услуги HMS Core 4.0

3
1251

Huawei, за който за 2020 година основна задача е създаването на собствена екосистема, представи комплекта онлайн услуги Huawei Mobile Services 4.0. Китайският технологичен гигант заяви, че пакетът ще даде възможност на софтуерните разработчици да ускорят и повишат ефективността на своите мобилни приложения. Новата версия HMS Core 4.0 силно облекчава и монетизацията на различните помощни програми.

Версията Huawei Mobile Services 4.0 предлага нови инструменти на разработчиците, включително програмни библиотеки за по-лесно логване, библиотеки с функции за сканиране на бар и QR кодове, за определяне на местоположението, за бързо съставяне на алгоритми с елементи на изкуствен интелект, за машинно обучени и други.

Всичките представени в пакета онлайн услуги се базират на електронния облак Chipset-Device-Cloud и тяхното използване повишава производителността на мобилните устройства и оптимизира консумацията на електрическа енергия. Китайският производител уточни, че Huawei Mobile Services 4.0 опростява разработването на приложения, което става с минимална загуба на време, като по този начин разработчиците могат да отделят повече внимание на предлаганите разнообразни иновации.

Към днешен ден в новата екосистема на Huawei са обединени над 1,3 милиона разработчици от целия свят. Към досегашните версии на HMS Core са включени над 55 хиляди приложения, които могат да бъдат инсталирани от фирмения магазин на Huawei с име App Gallery.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Биос
Биос

Какво ме топли броя на разработчиците….. Къде са алтернативите на Мапс, търсасчката , Стрийт вю, майла ,Диска, Ютубата….?

МъдиУотърс
МъдиУотърс

Това, че тубата е купена от гугъл, не означава, че трябва да има алтернатива, то си има, но не са глобален удар като нея.

Евлоги
Евлоги

Платен спам