Huawei представя в Лондон флагманския смартфон Huawei P9 – първа част

0
24

Презентацията Battersea Evolution на флагманския смартфон Huawei P9 започна преди няколко минути в Лондон. Навсякъде се виждат символите #OO и това се счита за намек на двойната камера в устройството.

 

Фотографии: Kaldata

Huawei съобщи, че предлага два модела на своя нов смартфон – P9 и P9 Plus, които имат метален корпус и две камери Leica. Huawei съобщи, че оптичният модул е създаден съвместно с Leica.

 

Фотографии: Kaldata

Външният вид на смартфона напомня на Nexus 6P, а Huawei подчерта, че екранът на дисплея е много по-добър от iPhone 6S и дава по-ярка и по-детайлна картина. Рамката около екрана е тънка едва 1,7 милиметра и това наистина е по-малко, отколкото в iPhone, при който тя е 4,29 милиметра.

 

Фотографии: Kaldata

Новият флагман е тънък едва 6,95 милиметра, а камерата не изпъква. Захранването се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 3000 mAh. Предлагат се модели с четири основни цвята на корпуса: златист, розов, светлосив и титанов (тъмносив-кафяв). Цветовете на корпуса ще зависят от региона, където се продава Huawei P9. Новият флагман наистина е много тънък, като се съобразим с капацитета на акумулаторната батерия.

 

Фотографии: Kaldata

По отношение на камерата, Huawei неколкократно подчертава, че в новия P9 тя е много специална. Изброяват се високите технологии, използвани в създаването на оптичния модул. Huawei P9 ще се окаже наистина нещо уникално.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари