Huawei представя новите P40 в Париж – гледайте с нас на живо тук

2
1958

След броени минути в Париж започва представянето на тазгодишната P серия на Huawei. Въпреки усложнената обстановка и отпадането на събитието, на което трябваше да присъстваме на живо, от компанията решиха да проведат събитието онлайн. Тук заедно можем да гледаме представянето на новите смартфони, сред които най-очакван е разбира се P40 Pro. В следващите редове в реално време ще отразим събитието, ще ви съобщим характеристиките на новите устройства, а непосредствено след събитието ще може и заедно да се запознаем с новия модел, който ще имаме в ръцете си.

Към моделът има много големи очаквания и не малко информация, изтекла до този момент. Традиционно за P серията най-интересно несъмнено ще е камерата. Според последната изтекла информация, която все още няма потвърждение, P40 Pro ще съчетава една 50 МР широкоъгълна камера, 40 МР оптичен сензор с телефото оптика, още една 12 МР ултраширокоъгълна камера и Time-of-Flight сензор за анализ на дълбочината на сцената. Според информацията до сега смартфонът ще предлага 50-кратно увеличение. Предната 32 MP камера ще се помещава на 6,58 инчовия екран в продълговат прорез заедно с още един сензор за дълбочина за по-добър боке ефект.

Дали това е вярно – предстои да разберем в 15:00 българско време. Включете се с нас.

Припомняме, че специално за феновете от България, компанията ще подари един флагман от новата серия още преди моделите да се появят на нашия пазар

Така първият притежател на флагман от новата серия P40 ще бъде избран на томболен принцип, след като проследи глобалния лонч и сподели първите си впечатления от него като отговори на въпроса: „Кои са трите неща, заради които бихте избрали нов флагман от Huawei P40 series?“ в специално създадения за целта Facebook пост:

https://www.facebook.com/HuaweimobileBG/photos/a.149296055266153/1329734447222302/?type=1&theater

Събитието започна набързо, припомняйки успехите на P серията от последните години, след което Ричард Ю показа в ръцете си не два, а три телефона, което беше изненада.  Освен флагмана от P серията на Huawei за тази година P40 Pro бяха показани и P40, както и P40 Pro Pro+, който ще се появи само на някои пазари по-късно тази година.

Акцентът разбира се е камерата, но преди да стигнем до нея внимание бе обърнато на дизайна и на екрана, който при P40 Pro е 6.58-инчов OLED, в съотношение 19.8:9 и работещ в резолюция 2640х1200 пиксела.

Моделът ще се оредлага в три цвята, като освен традиционните впечатление прави сребристия  Silver Frost, който определено грабва окото.

И така стигаме до камерите, които са акцент традиционно в P серията. P40 разполага с 3 основни камери, докато основния модел за серията, който ще видим в България, е P40 Pro е с 4 камери, на които по-късно ще обърнем специално внимание. P40 Pro Plus има дори 5 камери.

Последваха редица демонстрации, които можете да видите във видеото. Новите модели имат невероятни фотографски възможности, както и много по-добри възможности за заснемане на видео от предходните модели.

Научихме, че в България ще се предлага P40 Pro моделът, като все още цената не е напълно ясна, но ще я споделим веднага щом я научим.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
GGG
GGG

Най-ужастният английски, който съм чувал. Абсолютно нищо не му се разбира.

Наглите
Наглите

Ха,ха ,тея си повярваха…. 1400€ за Pro+ (400€ за една 10x камера в повече от Pro)