Huawei разкрива в Русия алтернатива на Google Play

5
970

В средата на месец декември Huawei ще отвори в Русия магазина за приложения Huawei AppGallery, в който потребителите ще могат да намерят игри и приложения, специално оптимизирани за устройствата на Huawei. Приложението за работа с магазина ще бъде инсталирано на всички нови смартфони Huawei и Honor, а на вече продадените мобилни устройства ще се появи през първото тримесечие на 2019 година.

Освен безплатни и платени приложения и игри, в Huawei AppGallery ще има подаръци и бонуси, както и статистики и препоръки за най-актуалните приложения за устройствата Huawei и Honor. Приложенията и игрите са специално подбрани и са с рейтинг от 4,3 до 5.

Huawei AppGallery е глобален магазин за приложения и игри, разкриващ нови пазари за разработчиците. Всички приложения и игри се качват в Huawei AppGallery чрез портала Huawei Developer, даващ възможност на разработчиците да предлагат своите приложения и игри с помощта на Huawei Mobile Service SDK. Над 450 000 програмисти и разработчици вече се присъединиха към алианса Huawei Developer.

Huawei ще представи новата онлайн услуга и ще демонстрира най-новите си постижения по време на Russian Internet Week – RIW 2018, който ще протече от 21 до 23 ноември тази година.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
2 Отговори на коментарите
5 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Захари
Захари

Пак стари новини, магазина на HUAWEI го използвам вече година.

Напред, народе
Напред, народе

Яко, сега вземи отиди в китай и се надупи да те наебат комунетата още повече.

Мирослав
Мирослав

И аз го имам, но не го ползвам! Но се сетих, че рашките са най-малко с година назад.

Дин Дзюнхуей
Дин Дзюнхуей

Рашъните са под санкции, така че мога да им пробутам всичко. Роисся вперде! Тупин вперде! Хо-хо-хо-хоооо! Крымваш, Сибирнаш!

Huawei fan
Huawei fan

Нищо интересно няма в този магазин ,по нищо не може да конкурира гугъл плей