Huawei разкрива в Русия алтернатива на Google Play

5
1024

В средата на месец декември Huawei ще отвори в Русия магазина за приложения Huawei AppGallery, в който потребителите ще могат да намерят игри и приложения, специално оптимизирани за устройствата на Huawei. Приложението за работа с магазина ще бъде инсталирано на всички нови смартфони Huawei и Honor, а на вече продадените мобилни устройства ще се появи през първото тримесечие на 2019 година.

Освен безплатни и платени приложения и игри, в Huawei AppGallery ще има подаръци и бонуси, както и статистики и препоръки за най-актуалните приложения за устройствата Huawei и Honor. Приложенията и игрите са специално подбрани и са с рейтинг от 4,3 до 5.

Huawei AppGallery е глобален магазин за приложения и игри, разкриващ нови пазари за разработчиците. Всички приложения и игри се качват в Huawei AppGallery чрез портала Huawei Developer, даващ възможност на разработчиците да предлагат своите приложения и игри с помощта на Huawei Mobile Service SDK. Над 450 000 програмисти и разработчици вече се присъединиха към алианса Huawei Developer.

Huawei ще представи новата онлайн услуга и ще демонстрира най-новите си постижения по време на Russian Internet Week – RIW 2018, който ще протече от 21 до 23 ноември тази година.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари