Huawei разкрива в Русия алтернатива на Google Play

5
856

В средата на месец декември Huawei ще отвори в Русия магазина за приложения Huawei AppGallery, в който потребителите ще могат да намерят игри и приложения, специално оптимизирани за устройствата на Huawei. Приложението за работа с магазина ще бъде инсталирано на всички нови смартфони Huawei и Honor, а на вече продадените мобилни устройства ще се появи през първото тримесечие на 2019 година.

Освен безплатни и платени приложения и игри, в Huawei AppGallery ще има подаръци и бонуси, както и статистики и препоръки за най-актуалните приложения за устройствата Huawei и Honor. Приложенията и игрите са специално подбрани и са с рейтинг от 4,3 до 5.

Huawei AppGallery е глобален магазин за приложения и игри, разкриващ нови пазари за разработчиците. Всички приложения и игри се качват в Huawei AppGallery чрез портала Huawei Developer, даващ възможност на разработчиците да предлагат своите приложения и игри с помощта на Huawei Mobile Service SDK. Над 450 000 програмисти и разработчици вече се присъединиха към алианса Huawei Developer.

Huawei ще представи новата онлайн услуга и ще демонстрира най-новите си постижения по време на Russian Internet Week – RIW 2018, който ще протече от 21 до 23 ноември тази година.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
2 Отговори на коментарите
5 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
5 Автори на коментарите
Huawei fanМирославДин ДзюнхуейНапред, народеЗахари Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Захари
Захари

Пак стари новини, магазина на HUAWEI го използвам вече година.

Напред, народе
Напред, народе

Яко, сега вземи отиди в китай и се надупи да те наебат комунетата още повече.

Мирослав
Мирослав

И аз го имам, но не го ползвам! Но се сетих, че рашките са най-малко с година назад.

Дин Дзюнхуей
Дин Дзюнхуей

Рашъните са под санкции, така че мога да им пробутам всичко. Роисся вперде! Тупин вперде! Хо-хо-хо-хоооо! Крымваш, Сибирнаш!

Huawei fan
Huawei fan

Нищо интересно няма в този магазин ,по нищо не може да конкурира гугъл плей