11.9 C
София

Huawei стартира едномесечен Летен фестивал на сервизните оферти

Най-четени

Следвайки традицията постоянно да предлага на феновете си атрактивни оферти за следпродажбено обслужване, Huawei стартира нова инициатива – Летен фестивал на сервизните оферти, валиден в периода от 2 август до 3 септември включително.

От него може да се възползва всеки, за когото важат новите предложения, без да се налага да посещава физическия Център за обслужване на клиенти на ул. „Леге“ N6 в София. Необходимо е само да изтегли и/или актуализира вече сваленото приложение Support/Поддръжка, и да следва указаните там стъпки.

Разнообразните оферти стартират с удължена 6-месечна гаранция за всички настоящи и нови потребители на смартфони HUAWEI. Тази възможност е напълно безплатна и осигурява допълнително спокойствие за още 180 дни след изтичане на основния 2-годишен гаранционен период. Друго лятно предложение е безплатният ваучер за поправка на стойност 50 лева при извънгаранционен ремонт, който може да се използва в период от 6 месеца.

По време на кампанията потребителите могат да получат и 40% отстъпка за матиран протектор за екрана и цветно фолио за заден панел

Особено атрактивно е предложението за смяна на батерията на 33 моделa смартфони и таблети на фиксирана цена, 45 лева, с 90 дни допълнителна гаранция. Сред тях са P40 Pro, P40 Pro+, P40 lite, P30 lite, Nova 5T, Y6, P smart 2021, MediaPad 5T и много други.

Активна е и безплатната куриерска услуга „От врата до врата“, покриваща цялата територия на България, както и телефонът за поддръжка 0800 18 818, на който можете да получите любезна помощ по всички въпроси, свързани с устройствата на Huawei.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини