До анонса на серията Huawei Mate 20 остава все още цял месец, но това не попречи на нов „теч“, свързан с Huawei Mate 20 Pro. В интернет се появиха макети на модела, които разкриват как ще изглежда той визуално.

Както се очакваше, Huawei Mate 20 Pro ще има нов извит OLED панел, създаващ визия, подобна на скорошните флагмани на Samsung. Концепцията за безрамков дисплей продължава да се развива с изключително тънки странични и долна рамки. За сравнение, актуалният Galaxy Note 9 всъщност се оказа с малко по-дебели странични рамки в сравнение с миналогодишния Galaxy Note 8.

Новият флагман на Huawei явно ще разполага с прорез над дисплея, който при това е по-голям от този при обикновения Mate 20. Там се крие 24МР селфи камера с нова технология, подобна на Face ID. Освен хубави снимки, тя трябва да подобри и сигурността на достъпа. За тази цел е добавен и вграден в дисплея скенер на отпечатъци.

По отношение на дизайна виждаме квадратен камерен модул, поставен в средата на гърба. Там пък имаме тройната камера на Р20 Pro заедно с LED светкавица.

По отношение на наличността на смартфоните, Huawei вече потвърди, че официално ще представи Mate 20 Pro заедно с Mate 20 на 16 октомври в Лондон. Предполага се, че продажбите ще започнат няколко седмици след това и преди началото на ноември. Не е ясно обаче дали водещите флагмани на Huawei ще продължат да подбиват тези на Apple и Samsung като цена.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари