Huawei Mate 30 Pro оглави рейтинга на DxOMark със 121 точки

8
2814

Преди седмица Huawei анонсира в Мюнхен своя флагмански смартфон Huawei Mate 30 Pro, както и по-опростената версия Huawei Mate 30. Да напомним, че смартфонът Huawei Mate 30 Pro може да заснема фантастични 720р видеа със скорост 7680 кадъра в секунда.

Ето че днес лабораторията DxOMark представи своите тестове на камерите на Huawei Mate 30 Pro. Флагманът получи рекордните 121 точки и остави доста назад всички други мобилни телефони. Постигнатият резултат е с 4 точки повече от този на Galaxy Note 10+ 5G и с 5 точки по-висок от резултата на P30 Pro. Единственото резултатите на предната камера не са много впечатляващи.

Фотографските възможности на Huawei Mate 30 Pro бяха оценени на 131 точки. Интересно е, че за заснемането на видео новият смартфон на Huawei получи 100 точки, въпреки че експертите очакваха повече. Крайният резултат е 121 точки, което за момента е рекорд.

Предната камера на Huawei Mate 30 Pro набра 93 точки. Това е по-малко от резултата на Samsung Galaxy S10 5G (97 точки), но флагманските телефони на Samsung имат по-слаби основни камери.

Да си припомним, че основната камера на Huawei Mate 30 Pro е четворна: 40 плюс 40 плюс 8 МР плюс ToF сензор за изграждане на 3D мрежа на сцената. Поддържа се оптична стабилизация на изображението.

Представителите на DxOMark нажежиха атмосферата със съобщението, че са започнали тестовете на iPhone 11 Pro.

8
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
4 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Prasko1
Prasko1

Баси умрелия скопен и скъп телефон

Симеон
Симеон

Скопен?

Таро
Таро

Най-доброто, за съжаление изкуствено премахнато от нашия пазар, за да могат такива, като този цървул, който е коментирал преди мен да си вземат Айфон на вноски…тъжно…

Кьорав кон
Кьорав кон

Цървул си ти, че си позволяваш да даваш определения на хора, които не познаваш! Иначе тази китайска дрисня си я заврете в промитите мозъци, дето ви служат само за условни рефлекси като дишане, ядене, пиене и сране. Щом си мислите, че това е „най-доброто“ то тежко бъдеще ни очаква с такива като вас!

Симеон
Симеон

@Кьорав кон жал ми е за хора като теб.Ама хората с нисък интелект не са виновни…

Dave
Dave

Интересно имаме индивид който говори за промити мозъци – които всеки знае че са айфон потребителите които им се продава 5г хардуер на тройна цена, в същото време храни андроид телефон който само за да го сетнеш ти трябва мозък който той очевидно няма…

Ябълката Андроид
Ябълката Андроид

Бих го закупил, ако не бях с мейт 20, и ако се продаваше в Европа разбира се. За момента приматите нека се радват на Тръмп и грозните ябълки. Бъдете живи и здрави.

Срещу наркотиците
Срещу наркотиците

Новото уродливо устройство на Хапълката е смешно пред Хуавей.Туй лето поне още 20% спад на продажбите за Фоня.