Популярният китайски производител Huawei е готов със своя нов смартфон Huawei Mate SE с безрамков екран и двойна основна камера.

Анонсът на новия Huawei Mate SE се очаква да се състои по време на събитието MWC 2018. Засега няма техническа информация за новото мобилно устройство, освен неговия производствен индекс – BND-L34. Но за сметка на това са публикувани неговите качествени снимки, показващи външния вид на телефона и неговите особености. Вижда се, че новият телефон много прилича на модела Honor 7X.

На снимките се вижда, че новият смартфон на Huawei има екран със съотношение на страните 18:9, което анализаторите наричат безрамков екран. Няма информация за размера на диагонала, но може да се прецени, че той е 4,6 инча. Корпусът на устройството е направен от метал, а на задния панел е поставена двойната основна камера с хоризонтално разположение на сензорите, както и скенера за пръстови отпечатъци с кръгла форма. Традиционно за Huawei, очаква се висококачествена оптика. Телефонът ще използва операционната система Android 8.0 Oreo, надградена до EMUI 8.0.

Официалният анонс на новия Huawei Mate SE се очаква по време на изложбата MWC 2018, обявена за 26 февруари, която ще продължи до 1 март тази година.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари