fbpx
-5 C
София

Huawei P20 в реални снимки не оставя нищо скрито

Най-четени

Иво Цеков
Автор, геймър, почитател на комедиите, Saturday Night Live и всичко друго, което може да извика усмивка на лицето.

Huawei P20 ще пропусне Mobile World Congress, но китайската компания вече потвърди, че ще го анонсира официално на 27 март.

Както може да се очаква обаче, напоследък в интернет се появиха доста изображения на флагмана и сега сайтът Android Authority се е добрал до няколко реални снимки.

Те разкриват цялата визия на апарата, но е интересно, че става въпрос за ранен прототип и като такова, устройството не включва тройната задна камера, която се очаква Huawei P20 да предложи. Прототипът няма и физически бутон за регулиране на звука, който е заменен от тъч индикатори, поставени над бутона за пускане. Усилването и намаляването на звука става с плъзгане на пръста нагоре и надолу.

Като прототип, моделът има две задни камери, което задочно потвърждава слуха, че Huawei ще предложи две версии на P20 – стандартен модел и Pro/Plus версия, която ще има тройната конфигурация.

Накрая, Huawei P20 идва с USB Type-C порт, но не и с 3.5-милиметров аудио жак. В долната му част виждаме двойни колонки, макар това да се нуждае от потвърждение, тъй като решетките се виждат, но функционалността зад тях не е уточнена.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини