В интернет изтече информация за плановете на Huawei относно следващото трио топ модели на компанията. И „три“ наистина е ключовият елемент от тяхното описание, тъй като по всичко личи, че предстоящите Huawei P20, P20 Plus и P20 Pro ще имат конфигурация с тройни камери.

От появилите се изображения, която представляват дизайнерски чертежи, личи че и трите телефона ще имат по три задни фотосензора, макар позиционирани различно. Неофициалната информация е, че въпросната тройна камера ще има резолюция от 40МР и 5х хибридно увеличение – нещо, което на теория я прави изключително добра, макар да предстои да видим дали ще може да изпревари останалите високобюджетни камери при смартфоните.

Huawei P20 и P20 Plus явно ще имат доста сходен дизайн със скенер за пръстови отпечатъци отпред и тройна камера, позиционирана асиметрично на гърба (хоризонтално при Huawei P20, вертикално при P20 Plus). Доста вероятно е двата модела да се различават и по размери.

Колкото до Huawei P20 Pro, той ще бъде още по-голям като скенерът за отпечатъци ще е отзад, точно под центрираната тройна камера.

Накрая, Huawei P20 и P20 Plus ще се захранват от чипсета Kirin 970, докато Huawei P20 Pro ще работи с още по-мощния Kirin 975.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Аз Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Аз
Аз

Здравейте,

По-скоро няколко тройни камери ще си имат телефони.

Чао!