HUAWEI P20 Pro получи престижна TIPA награда за „Най-добър фото смартфон“ за 2018 година

1
1080

Huawei Consumer Business Group обяви, че новият флагман HUAWEI P20 Pro е отличен като един от най-добрите продукти за 2018 г. от асоциацията TIPA (Technical Image Press Association)– глобален авторитет в областта на фотографията и снимачната индустрия.

Устройството получава престижната награда „Най-добър фото смартфон“ (“Best Photo Smartphone.”). Отличието отразява всеотдайността и усилията на инженерите и дизайнерите на Huawei в създаването на водещи за световната индустрията мобилни устройства за потребителите, поставяйки в основата качеството, дизайна и производителността.

Ли Чанджу, вицепрезидент за мобилните устройства в Huawei Consumer Business Group, споделя: P сериите на Huawei са всепризнати за своите необикновени камери. Доказваме това с първата в света система с 3 камери, която разработихме съвместно с Leica. Новата P20 гама продължава тази отлична линия на успеха и позволява на всеки – от любителите-фотографи до професионалистите – да прави невероятни снимки. Бихме искали да благодарим на TIPA за наградата на най–новия ни флагман продукт и се обръщаме към потребителите с призива да следят нашите бъдещи иновации през следващите години“.

HUAWEI P20 Pro беше избран от представители на 29 световни медии за фотографски и други технологии за обработка на изображения, включващи задълбочени анализи и номинации за продукта, негови тестове и сравнения.

Представяйки първата в света тройна камера Leica и най-високият брой пиксели в смартфон до момента с широка бленда f / 1.8, f / 1.6 и f / 2.4, HUAWEI P20 Pro притежава с 40-мегапикселов RGB сензор, 20MP монохромен сензор и 8MP сензор с оптична стабилизация и телеобектив с 3x оптично приближение. В комбинация с професионалната система с изкуствен интелект с алгоритми за разпознаване на 500 сцени от 19 различни категории, устройството позволява на потребителите да заснемат изображения с професионално качество.

„TIPA за втора поредна година награждава смартфон на Huawei за отличните постижения в областта на „смарт“ фотографиятa“, казва Томас Герърс, председател на TIPA. „Новият P20 Pro, разработен в партньорство с Leica, е невероятна съпка напред в развитието на смартфоните към устройства за висококачествена фотография.“

Способностите на камерата на телефоните от серията P20 поставиха нов стандарт в смартфон фотографията, в резултат на наскоро полученото признание от лабораторията DxOMark. HUAWEI P20 Pro и HUAWEI P20 получиха двата най–високи резултата, получавани някога от смартфон, с 3-цифрени резултат от 109 и 102 точки съответно. Според Ларс Рем от DxOMark: „Ние сме свикнали всяко поколение камери на смартфони да бъде по–добро от предишното, но поглеждайки към изображенията и тест резултатите на P20 Pro, то изглежда Huawei са прескочили едно или две поколения напред. Резултатите са точно толкова добри. Тройната камера на P20 Pro е най–голямата иновация, която сме виждали в мобилната фотография в последно време, и определено променя правилата на играта. “

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари