Huawei P30 Pro все още има две седмици преди официалната си премиера, но след вчерашната поява на флагмана в Geekbench, сега е ред да го видим и в AnTuTu. От бенчмарка научаваме някои параметри, за които вече имаше слухове, както и производителността на чипсета.

Апаратът с модел VOG-L29 е постигнал 286 152 точки, което е малко повече от официалните тестове на Huawei Mate 20 миналата есен.

Конфигурацията от чипа Kirin 980 и 8/256 GB памет не е нищо ново, но в същото време звучи солидно. Данните показват още, че Huawei P30 Pro ще има издължен дисплей с Full HD+ резолюция. Това се очакваше, макар някои да се надяваха, че е време да говорим за QHD или 4K панел. Под дисплея ще бъде скрит скенер за пръстови отпечатъци.

За разлика от Geekbench, където значение има само CPU, в AnTuTu телефонът разкрива своята теоретична производителност в четири ключови категории – памет, UX, CPU и GPU. Обикновено китайският бенчмарк дава разбивка по категории, но в този случай можем да видим само общия резултат.

Huawei ще покаже P30 серията на 26 март на специално събитие в Париж.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
1 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
3 Автори на коментарите
ШакаронИвоnababatigaza Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
nababatigaza
nababatigaza

Нищо ново.Само нова цена!

Иво
Иво

Pocophone изкарва същите точки.

Шакарон
Шакарон

Ако наистина е така, покупката на смартфони за 1000+ се обезмисля.