Huawei P40 серията може да е не от два, не от три, а от цели 4 смартфона

1
1097

Слуховете около серията P40 на Huawei сочат основно за наличието на два телефона – P40 и P40 Pro. В част от информацията се среща и модел Lite. Нов слух обаче подсказва за нещо още по-грандиозно. Компанията обмисля да пусне модел от най-висок клас на така или иначе мощния смартфон.

Новината идва от RODENT950 в Twitter, като в съобщението си той сравнява различните модели от P40 серията с Galaxy S20/S11 устройства. Там той споменава за наличието на Huawei P40 Pro (Premium Edition).

Споделени са и снимки на композициите на главната камера при различните модели

Това, което притеснява някои ентусиасти е, че наличието на четири телефона P40 си противоречи с вече кръжащата информация по отношение на спецификациите и камерите на устройствата. Всичко чуто до този момент ще съвпадне, ако серията е от три телефона.

По принцип Premium Edition говори за вариант на P40 Pro, както Mate 30 Porsche Edition например, който не се различаваше с много от Mate 30 Pro.

В публикацията обаче ясно се намеква за изцяло независимо устройство, тъй като то е съпоставено с Galaxy S20 Ultra, което също не изглежда като просто допълнителен вариант на S20 Plus.

Има възможност и това е само работно име на модела. След като излезе, телефонът може да се казва Huawei P40 Pro Max например.

До март тази година не остава много, а именно тогава ще разберем какво са ни приготвили от Huawei. Ще следим развоя на събитията и ще докладваме при новости.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари