Huawei P40 lite в комплект с аксесоар по избор предлага Теленор през февруари

2
222

HUAWEI P40 lite в комплект с аксесоар по избор е още едно атрактивно предложение на Теленор през февруари. До 28 февруари всички клиенти на оператора, които закупят този модел смартфон, ще получат с него и аксесоар.

Кампанията е добра възможност за получаване на смартфон на най-достъпната за съответния клас и възможности цена, заедно с още едно устройство по избор.

Сред предимствата, с които HUAWEI P40 lite впечатлява, са батерия с капацитет, който позволява цял ден интензивна работа, игри или гледане на клипове, четворна камера за широкоъгълни и ултраширокоъгълни снимки, както и на такива със замъглен фон или заснети от много близко разстояние, нощно селфи за зашеметяващи нощни снимки, а също и бързо зареждане 40W – до 70% за 30 минути.

Аксесоарите, между които клиентите на Теленор могат да избират, закупувайки HUAWEI P40 lite, са смарт гривна HUAWEI Band 4, смарт гривна RIVERSONG Wave S Band, колонка HAMA SnapDrop BT Speaker и раница HUAWEI Backpack Swift CD60.

От промоционалните условия могат да се възползват всички клиенти на Теленор – както частни, така и бизнес, при сключване на договор за 24 месеца с плановете Tотал+ и Business Total, при покупка в брой и на изплащане.

За пълноценното използване на HUAWEI P40 lite и предложените аксесоари допринася и мрежата на Теленор – през ноември 2020 г. за трети пореден път Теленор взе сертификата Best in Test за качество на мрежата на международната компания за измерване на мобилни мрежи umlaut.

1 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари