Huawei P40 Pro е тук – да го разопаковаме заедно

2
7684

В ситуация, в която официалната премиера на Huawei за новата P серия на компанията  бе предавана оналйн, а повечето хора са затворени у дома, екипът ни успя да се сдобие с една от първите бройки на флагмана Huawei P40 Pro, която в следващите часове ще можем да тестваме и да споделим с вас впечатленията си.

Можете да видите видеото тук

HUAWEI P40 Pro и HUAWEI P40 Pro+ са оборудвани с HUAWEI Quad-curve Overflow дисплей. Вдъхновен от изкуството на движенията в природата, дисплеят е заоблен от всички страни, включително по ъглите, и създава усещане за преливаща чаша вода. Супер тесните рамки и заоблените ъгли създават впечатление за безкрайна картина, в чиято атмосфера потъваш, като същевременно устройството е много удобно за държане. Усъвършенстваният вграден в дисплея скенер за пръстови отпечатъци предлага много по-бързо биометрично разпознаване.

Серията HUAWEI P40 идва с усъвършенстваната Ultra Vision Leica фотографска система, във варианти с тройна, четворна и петорна камера. HUAWEI P40 предоставя изключителни фотографски резултати с ултраширокоъгълен, широкоъгълен и телеобектив. HUAWEI P40 Pro включва еволюция на четворната Leica камера с по-мощна SuperSensing Cine Camera и 3D Depth Sensing Camera, за да поддържа 5x SuperSensing увеличение. HUAWEI P40 Pro+ позволява на потребителите да видят невидимото със SuperZoom Array, което поддържа 10x оптично увеличение и 100x цифрово увеличение.

Сензорът HUAWEI Ultra Vision, включен във всички флагмани от серията HUAWEI P40, е инженерно чудо, което революционизира сензорната технология на пикселно ниво. С диагонал 1/1.28 инча, той поддържа комбиниране на пиксели, за да постигне размер на пиксела от 2.44μm и Octa PD AutoFocus за високоскоростен фокус по всяко време на деня, докато HUAWEI XD FUSION Engine използва изкуствен интелект, за да подобри възпроизвеждането на детайлите при всякакво възможно осветление.

Телефонът разполага с нов Multi-spectrum сензор за цветна температура и AI AWB алгоритъм, които подсилват точността на цветопредаването. Сложни алгоритми за машинно самообучение оптимизират портретите в реално време. HUAWEI P40 Pro и HUAWEI P40 Pro+ разполагат с 32 mp селфи камера и IR камера за дълбочина, които поддържат автоматичен фокус и боке ефект за невероятните портретни снимки, с които са известни всички Huawei устройства. Предните камери работят и за IR лицево разпознаване за сигурно отключване на вашето устройство, независимо от условията на осветление на средата, в която се намирате. Флагманите от серията Huawei P40 идват и с HUAWEI Golden Snap – нова функция на галерията, която използва AI за избор на най-добрите кадри при движеща се снимка. Изкуствен интелект също така премахва и нежелани обекти и отблясъци от кадъра, което позволява на потребителите лесно да подобряват своите снимки след реалното заснемане.

 

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
svetlio
svetlio

Инженерно чудо хах

Ягарейсинг
Ягарейсинг

Направо го опаковай и айде обратно у дома да му намалят цената….