16.5 C
София

iCracked: Донесете ни потрошените си iPhone-и и ние ще ги поправим

Най-четени

Любослав Лозанов
Любослав Лозанов е част от Калдата от 2013 година насам. Завършил "Журналистика" в СУ "Св. Климент Охридски", той съчетава афинитета към спорта и технологиите с професионалното си поприще.


Само дни ни делят от очакваната премиера на iPhone 5C и iPhone 5S. Някои хора дори вече се наредиха на опашка пред магазините на Apple, за да са първите, сдобили се с новото поколение от популярния смартфон, а редица компании предлагат на клиентите си да върнат стария си iPhone и срещу известно доплащане да получат по-нов модел.

Какво става обаче, ако старият ви iPhone не е в най-представителен вид? Ако дори е потрошен на парчета и не виждате бъдеще в него?

Няма нужда за безпокойство – калифорнийската компания iCracked има решение за вас. Те ви предлагат възможността срещу известна сума да възстановят функционирането и външния вид на което и да е ваше Apple устройство.

iCracked стартира като обикновен сервиз за поправка на телефони, но впоследствие се превръща в една от най-популярните компании за ремонт на устройства на Apple. Хиляди техници ще се отзоват на молбата ви и ще се постараят максимално за да ремонтират вашия iPhone, iPod или iPad, независимо от състоянието, в което се намира устройството.

„Основната ни цел е да ви помогнем да завършите пълен житейски цикъл на което и да е ваше устройство” споделя Антъни Мартин – съосновател на iCracked.

От iCracked обещават да оправят устройството ви срещу сума от 70 до 170 долара. Мартин допълва още, че той и колегите му не се притесняват от състоянието, в което ще донесете вашия Apple продукт. Той дори сподели интересни истории за някои iPhone и историята не техните повреди.

„Виждали сме какво ли не. От iPhone, премазан от прасета, до такъв, който е бил прегазен от тир. Един път дори ни донесоха iPhone, паднал по време на скачане с парашут” допълни 26-годишният Антъни Мартин.

iCracked използва резервни части от Китай и дава на потребителите 99 години гаранция.

Амбициозният Мартин сподели още, че би желал в скоро време компанията да започне да се занимава и с Android устройства.

„Искаме да можем да се справяме с повредите на 10-те най-големи смартфон производители в света. Според експертите в следващите три години броят на използваните смартфони ще надхвърли 5 милиарда. Това е огромна възможност за нас” заяви Мартин.

Изпуснат на стълбите

Прегазен два пъти

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини