iLDock връща аудио жака в iPhone 7 за 10 долара

0
384

Липсата на стандартния 3.5-милимеров аудио жак в новия iPhone 7 отблъсква някои потребители, но нямаше съмнение, че този пропуск ще бъде запълнен от различни аксесоари, дело на трети страни. Най-новата подобна джаджа се нарича iLDock и представлява малък Lightning адаптер, който предлага както традиционния вход за слушалки, така и Lightning порт за зареждане – и всичко това само за 10 долара.

Проектът все още е в Kickstarter, но само за първите четири дни от кампанията вече са събрани над 33 000 долара, при положение, че търсената сума бе едва 5000 долара. Едно от основните предимства в случая е цената, тъй като iLDock обещава същата функционалност, но на по-достъпна цена от конкурентни продукти като кейса Fuze и преходника на Belkin.

Ако пък наистина искате да свържете доста неща към своя iPhone 7, може да се възползвате от iLDock Plus, който отново се включва в Lightning порта, но вече предлага опции за USB, microSD и SD карта, 3.5-милиметров жак и Lightning порт; цената в случая ще бъде 20 долара.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари