iOS 12 beta 2 потвърди представянето на новите Apple Watch

0
284
Тази есен, Apple почти със сигурност ще представи обновения Apple Watch. Съответните указания са били намерени от разработчика Гилермо Рамбо в кода на втората бета-версия на iOS 12. Обновената версия на операционната система съдържа споменавания на поредица от нови устройства, фигуриращи под номерата Watch 4.1, Watch 4.2, Watch 4.3 и Watch 4,4.

Apple Watch Series 4

За разлика от настоящото поколение Apple Watch, Apple Watch Series 4 ще получат увеличен с 15% дисплей. За това още през пролетта на тази година съобщи анализаторът на KGI Securities Минг-Чи Куо. Според материалите от доклада му, Apple Watch тази година може да получи не само увеличение на диагонала на екрана, но и подобрен форм-фактор.

Не е известно обаче, какво точно е имал предвид експертът, говорейки за обновление на форм-фактора. Не е изключено, тази година Apple да се откаже от правоъгълния дизайн в полза на по-закръгления. Според Минг-Чи Kуo, редизайнът ще осигури на часовниците допълнително търсене, увеличавайки тяхната популярност с около една трета от предишните показатели.

Apple Watch и измерването на кръвното налягане,

По-рано стана известно, че Apple работи върху външна система за измерване на кръвното налягане на потребителите. Възможно е, смяната на форм-фактора да позволи подобно вграждане в часовниците от ново поколение. В този случай, Apple Watch може да стане пълноценен медицински прибор, измерванията на който да са напълно идентични с тези на традиционните тонометри.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за