iOS 9 ъпдейтът ще трие временно приложения, ако в телефона няма място

0
36

Както съобщихме наскоро, предстоящата iOS 9 ще поддържа и по-стари устройства, включително iPhone 4S. Някои от потребителите, които ще прибегнат до ъпдейта, без съмнение ще изпитат проблеми поради ограниченото място за съхранение, което обикновено изисква триенето на информация и премахването на приложения, докато се освободи нужното място.

Сама по себе си тази процедура не е трудна, но е досадна и изисква време. С iOS 9 обаче това ще се промени.

Оказва се, че новата операционна система има функция, която временно премахва приложения от телефона, за да освободи място, след което автоматично ги възстановява, когато ъпдейтът е завършен.

Мястото, което ще ви бъде нужно за инсталацията на iOS 9, този път е значително по-малко от предните версии и е едва 1.3GB. Въпреки това, ако не разполагате с него, когато ъпдейтът се появи, той няма да изисква триенето на куп приложения и ръчното им повторно инсталиране после.

От втората бета версия на iOS 9 става ясно, че новата функция информира потребителите за липсата на място и им предлага възможност или да се откажат от ъпдейта, или да активират временното изтриване.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари