iPhone 4S пристига в България и още 14 държави на 11 ноември

2
29

Тази седмица Apple обявиха датите на поява на новия модел iPhone в няколко отделни държави по света. Два от най-важните азиатски региона за компанията- Хонг Конк и Южна Корея, ще получат първите си доставки на iPhone 4S на 11 ноември. На същата дата, устройството ще дебютира и на българския пазар, както и в още 12 държави, предаде Electronista.

Както традицията повелява, повечето от новите страни, които ще получат доставки на 11 ноември ще могат да поръчат смартфона още седмица по-рано, на 4 ноември. Това право ще получат още Гърция, Армения,Нова Зеландия, Панама, Полша, Португалия и Румъния. Албания, Гватемала, Ел Салвадор, Малта и Черно Гора, обаче, няма да могат да направят предварителна поръчка, а ще трябва да изчакат до датата на представяне.

Представянето на смартфона в повече страни по света ще помогне на Apple да разшири влиянието си върху не дотолкова развитите пазари по света като Азия и Източна Европа. Смартфоните с Android в тези региони са по-добре възприети, тъй като се продават на по-ниска цена и потребителите често ги предпочитат. Напоследък, обаче се забелязва и ръст в продажбите на смартфоните на Apple, което е известна гаранция за успеха на iPhone 4S.

Въпреки, че по-старите модели на смартфона се продават активно главно поради по-ниската им цена, вероятно потребителите ще гласуват доверие и на новия iPhone 4S. В някои региони обаче, като Южна Корея, тенденциите са за закупуване на висококласни смартфони или подписване на абонаментни договори с мобилните оператори.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари