iPhone 5 ще получи дисплей с диагонал поне 4 инча

4
22

Въпреки слуховете, гласящи, че мобилният телефон Apple iPhone 5 ще бъде оборудван с 4.2-инчов дисплей, скорошната информация не гласи по този начин. Първоначалните сведения са базирани на сведения от швейцарския сайт на Apple, а сега доставчиците на панели за телефона заявяват, че смартфонът ще получи екран с диагонал поне 4 инча.

Спецификациите на мобилния телефон Apple iPhone 5 трябва да изглеждат по този начин:

• 4 или 4,2-инчов LCD екран с HD резолюция и сензорна система за управление;
• камера с 8 Mpix резолюция;
• възможност за запис на видео с Full HD резолюция;
• двуядрен процесор Apple A5;
• нов ултра-тънък дизайн.

Впрочем, много наблюдатели и аналитици са склонни да приемат, че по-горните характеристики всъщност показват това как потребителите искат да видят петия iPhone. До този момент, измененията в хардуерната част на телефоните от две съседни поколения не се различават толкова много, колкото в iPhone 5.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
nikaru
nikaru

Не ми се струва коректно да се спекулира по този начин. Кой ви каза пък на вас, че ще е ПОНЕ 4 инча? Има слухове, но никакви части по веригата или официална информация, за да заявявате така гръмко, че айфон 5 ще има поне 4 инча дисплей. Подбирайте си по-добре заглавията и внимавайте повече с новините относно и свързани с Епъл, че от всяка новина или статия по-върпоса винаги има поне по една огромна грешка или абсолютна липса на компетентност. Много добре знам какви слухове има по въпроса и никъде няма информация от доставчици или снабдители на части…ама не, дай… Виж още »

volland
volland

Apple отдавна работят с маркетинговата стратегия: контролирано пуснати слухове, за да поддържат интереса на масите доколкото могат. Дори и Apple може да пускат неверни слухове ако това би довело до някакви ползи.

zoidss
zoidss

В същия ден, в други медии излязоха поне 2 статии, които твърдят точно обратното. :rolleyes:

crazyfrog
crazyfrog

Дреме ми на ..я ако ще и 10 инча да са.