iPhone 5S – нови подробности

0
64

Ден преди анонса на новите смартфони на Apple в мрежата се появиха подробни характеристики на флагманския iPhone 5S.

Информацията за смартфона е публикувана на един от китайските hi-tech ресурси. Източникът не е изненадващ – тази година Apple ще дублира презентацията на новите си устройства на 11 септември в Китай, на следващия ден след глобалния анонс.

На „изтеклите“ в мрежата слайдове новият iPhone е показан в сравнение с iPhone 5 (както и с по-стари модели), което позволява детайлно да се видят разликите между тях.

Ако се вярва на тази информация, размерите и теглото на iPhone 5S няма да се променят. Времето за автономна работа в „активни“ режими (сърфиране в интернет, разговори) също не се променя, но малко се увеличава показателят за работата в режим на готовност – от 225 на 250 часа.

Външните разлики между двата смартфона ще се изразяват в отсъствието на квадрата в бутона „Home“ и двойната LED светкавица. За новия цветови вариант (златисто) липсват указания в документа.

Някои технически характеристики също претърпяват изменения в положителна насока. Например, iPhone 5S ще използва новия чип Apple A7 (спецификациите му са неизвестени), както и усъвършенстван фотомодул – 8-мегапикселова матрица, но с апертура f/2.0 (преди беше f/2.4), което ще позволи създаването на по-качествени снимки в условия на слаба осветеност. Смартфонът ще бъде в състояние да записва Full HD видео с честота 120 кадъра в секунда.


Освен това, сред характеристиките присъства скенер на пръстови отпечатъци (вече сме го виждали по-рано на качествени снимки).

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за