iPhone 5S ще бъде най-успешното устройство на Apple

4
21

Цената на акциите на Apple постоянно нараства през последните няколко седмици. Пазарът е замръзнал в очакване на една вихрушка от нови продукти, които ще бъдат представени в началото на есента, а според един авторитетен анализатор, iPhone 5S ще стане най-успешното устройство на Apple в историята на компанията.

Последната голяма крупна премиера на компанията от Купертино се проведе през ноември миналата година на iPad mini, а оттогава много експерти хвърлиха сериозни съмнения относно успехите на новите устройства на Apple. Конкурентите набират скорост, пускайки многобройни различни джаджи, които по нищо не отстъпват на известния iPhone и iPad. Но всеки застой идва към своя край и на 10 септември вече на специална пресконференция, Apple трябва да представи новия си iPhone 5S и евентуално бюджетния iPhone 5C. Флагманът се очаква да изглежда точно като iPhone 5, включвайки в себе си някои технически промени. Apple за пореден път остава вярна на политиката на своите „S“-устройства, надявайки се на добро търсене сред купувачите.

Анализаторът от Global Equities Трип Чаудри твърди:
“Новият iPhone ще бъде изключително успешен. Това ще бъде най-успешния старт на устройството в историята на Apple“.

Спомнете си, че повече от 5 милиона iPhone 5 бяха продадени само за първите 3 дни след официалния старт на продажбите. Ще подобри ли 5S рекорда по продажби на своя брат? Това само времето ще го покаже! Въпреки, че Чаудри е уверен в успеха на iPhone 5S, анализаторът не похвали с нищо Apple. Той е казало само – “Къде е Apple TV“? Къде е iWatch?“. След тези фрази в обикновения текст Чаудри казва, че най-добре е Тим Кук да напусне поста на главен изпълнителен директор на компанията и да се насочи към това, което прави най-добре – към оперативните задачи.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
djagi
djagi

„всеки застой идва към своя край“ – боже…

Този „авторитетен анализатор“ сигурно има кристална топка…

sliderum
sliderum

Цитат:


Tripp Chaudhry (Trip Chowdhry)


Хм, не е ясно, явно и в световните медии се кумят кое име да използуват, затова предлагам: „Труп Чолдри“ 😀

Evolutionn
Evolutionn

Не помня къде точно прочетох, но ако е истина, то този „бюджетен“ айшит ще на цена 300~400$.. Това ако е бюджетен айшит, не знам кое ще е нормален… А и успешен? Че те това го казват всяка година за всяко различно устройство..

:)Андрей
:)Андрей

Незнам защо критикувате ако някой продукт не ви харесва просто не го копувате за нас е по – добре да има повече продукти всеки купува това което му е нужно и му е по джоба.