iPhone 6 ще получи ултратънък корпус

0
52
Сони Диксън (Sonny Dickson) е източник, който по-рано публикува вярна информация, касаеща тогава неанонсираните iPad Air и iPad mini с Retina-дисплей. А сега в микроблога си той сподели характеристиките на новия Apple iPhone 6.

Още в самото начало обаче трябва да споменем, че Sonny Dickson назова тези спецификации „възможни“, т.е. не е ясно дали бъдещия iPhone ще бъде точно такъв.

Според него, Apple iPhone 6 (или iPhone Air) ще получи ултра-тънък корпус. Дебелината му ще е 5.59 мм. Ако това действително се окаже така, то новият iPhone автоматично ще се превърне в шампион на пазара на смартфоните и ще победи рекордьора Vivo X3.

Втората назована характеристика е процесора Apple A8 с максимална тактова честота от 2,6 GHz. Тази информация между другото е по-съмнителна – всички чипове на Apple, използвани преди не са с такива високи честоти, макар и да показват висока производителност и ниска консумация на електроенергия (iPhone 5S например е с честота на процесора само 1.3 GHz).

Накрая, Sonny Dickson твърди, че екрана на новия iPhone 6 ще може да се похвали с плътност на пикселите от 389 точки на инч, което е малко повече от своите предшественици (326 ppi). Като се има предвид, че диагонала на екрана на бъдещия смартфон на Apple се очаква да е 4,7 инча, то и резолюцията му трябва да е по-висока от HD, но по-ниска от Full HD. Ако трябва да бъдем абсолютно точни, то при съотношението на страните, подобно на iPhone 5/5s/5c при 4.7 инчов диагонал, резолюцията трябва да е 1593 х 897 пиксела.

Припомняме ви, че по последни данни, Apple iPhone 6 трябва да бъде представен през септември.
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари