Apple постоянно говори за характеристиките на iPhone в своя сайт, но е по-интересно да се провери колко дълго могат да работят в действителност всички устройства.

Ресурсът Digital Trends сравни времената за работа на iPhone X, 8 Plus, 7 Plus и 6S Plus. По време на тестовете, всички смартфони са настроени еднакво и са свързани към една и съща Wi-Fi мрежа.

Проверката се извършва посредством включването на 10-часовото видео Nyan cat на всички устройства, докато зарядът не свърши.

Ето и резултатите:

  • iPhone X – 9 часа и 24 минути
  • iPhone 8 Plus – 7 часа и 46 минути
  • iPhone 7 Plus – 7 часа и 22 минути
  • iPhone 6s Plus – 8 часа и 47 минути

Изненадващо, но iPhone 6s Plus изпревари по време за работа по-новите модели, с изключение на iPhone X. Истината за това какво точно се отразява върху автономията, журналистите от DT не са успели да установят.

Въпреки това, не бива да сме твърде уверени в резултатите от тестовете на 100%, тъй като айфоните не са били подложени на никакъв товар, а просто на тях се е възпроизвеждало видео. За пълноценния тест трябва да се проверят множество фактори, сред които са: възпроизвеждане на видеоклипове, стартиране на игри, сърфиране в интернет и други.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари