iPhone 7 ще има по-голям дисплей за сметка на отказа от бутона Home и тънките странични рамки

1
39

В уеб-пространството се появиха нови подробности за бъдещите смартфони iPhone 7. Информацията е на уеб-портала News.mydrivers.com, който цитира китайски източник.

 

Според новите данни, iPhone 7 е напълно възможно да няма хардуерен бутон Home, което ще даде възможност на Apple да увеличи размера на дисплея. Порталът потвърди, че габаритните размери на новия смартфон ще бъдат на нивото на iPhone 6s, но ще бъдат променени размерите и пропорциите на дисплея. Очаква се екранът на дисплея на iPhone да бъде изтеглен надолу и нагоре, като по този начин неговият диагонал ще се увеличи до 5 инча. В iPhone 7 Plus, за сметка на намалените рамки встрани от екрана, диагоналът на дисплея ще достигне 5,7 инча. Сегашните флагмани имат размер на дисплеите 4,7 и 5,5 инча.

 

Съобщава се още, че ще има три модификации на iPhone 7: стандартна, Plus и Pro. Първите два модела ще различават само по размера на дисплея. Тези айфони ще използват процесора A10 и ще имат по 2 GB оперативна памет. Очаква се в iPhone 7 Pro да бъде поставен чипа A10X, да има 3 GB оперативна памет, четири високоговорителя и 16 MP камера.

Потвърждава се информацията, че в новите iPhone няма да бъдат поставяни 3,5 милиметрови аудио гнезда, а слушалките ще се включват чрез Bluetooth или Lightning интерфейса.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
0 Автори на коментарите
rijavia Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
rijavia
rijavia

ВЪпреки че съм андроид потребител мога с ръка на сърцето да кажа, че за мене Iphon -ите са много естетически издържани. Но при телефоните е като при бирата за едни им харесва шуменско на други каменица или загорка.