iPhone 7 Plus може да има 3GB RAM и двойна камера

3
3

Според нов слух, Apple се готви най-сетне да ъпгрейдне камерата на предстоящия iPhone 7 Plus, така че тя най-сетне да може да се съревновава с най-добрите Android смартфони в това отношение.

Според сайта 9to5Mac, по-големият iPhone ще получи двойна камера, каквато стандартният iPhone 7 с 4.7-инчовия екран няма да има. Анализаторът Минг-Чи Куо от KGI Securities потвърждава слуха, описвайки новата двойна камера като „задължителна функция“ за апарат от висок клас.

„За да запази водещата си позиция във високобюджетния сегмент очакваме Apple изцяло да възприеме двойната камера“, коментира той.

Наличието на такава камера пък налага и използването на 3GB RAM памет за обработка на изображенията. Ако е вярно, това ще бъде нова крачка напред имайки предвид, че iPhone 6S Plus и iPhone 6S се сдобиха с 2GB RAM само преди половин година. iPhone 6 и iPhone 6 Plus пък имаха само 1GB оперативна памет.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
0 Автори на коментарите
Azhenshikamaru99mathur Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Azhen
Azhen

Крачка напред ? Има бая да достигат всички останали , но както и да е видяло се е че балона им се пропуква вече издишат.

shikamaru99
shikamaru99

3GB рам? Те най-новите смартфони от тоя ценови пояс (ако не и по-евтини) са с по 6GB. За прогнилата ябълка може и да е крачка напред, но аз не знам кой нормален ще се излъже да я купи.

mathur
mathur

Има Глупаци които да си дават парите за Боклуците на ай шит….