iPhone 9 може да бъде представен тази седмица

0
1203

За много от феновете на все по-големите, по-мощни и по-бързи смартфони, може да звучи озадачаващо, че iPhone SE, модел на вече почти четири години, все още се продава и има голям брой фенове на малките, компактни и средно мощни, но качествени устройства. Моделът е истински фаворит за тази пазарна ниша потребители. От месеци обаче се носят слухове, че Apple готви негов наследник – iPhone SE 2, за който сравнително наскоро разбрахме, че всъщност има голяма вероятност да се казва iPhone 9 – моделът, който компанията изпусна през 2017 г., когато представи своя iPhone X.

Докато коронавирусната епидемия ни накара да се съмняваме във всички предварителни планове и дати, в които да очакваме нови устройства и продукти, ако можем да вярваме на споделено изображение от портала 9to5Mac и MacRummors, в дигиталната верига за доставки Best Buy вече са забелязани предложения за „Нов 4,7-инчов iPhone модел 2020 г.“ Според портала на Best Buy е съобщено, че устройството не трябва да се публикува за продажба до тази неделя, 5 април.

Все още не е ясно как ще се казва новото устройство и дебатите iPhone SE 2 срещу iPhone 9 продължават. Подобно на оригиналния iPhone SE, очаква се този апарат да бъде по-евтин от последните няколко модела iPhone и ще се продава на предполагаема цена от 700 щатски долара. Известно е също, че устройството ще има дизайн подобен на iPhone 8, включително физически Home (начален) бутон, но ще има актуализирани хардуерни параметри, които да го въведат в крак с времето – очаква се да бъде вложен процесора A13.

От Apple не са отговорили на искането за потвърждение от 9to5Mac.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари