Според нов слух, идващ от производители на мобилни аксесоари, Apple възнамерява да пусне дългоочаквания iPhone SE 2 през месец май. Името обаче все още не е финализирано, така че продуктът може и да не се казва така.

Новото устройство трябва да бъде захранвано с чипа A10 Fusion, който дебютира още през 2016 г. с iPhone 7 и 7 Plus. Независимо от това, процесорът ще бъде ъпгрейд спрямо оригиналния iPhone SE и неговия A9 SoC.

За да направи модела по-модерен, Apple очевидно ще премахне 3.5-милиметровия аудио жак. Въпреки това, размерите на iPhone SE 2 няма да са кой знае колко различни от тези на оригинала. Телефонът залага на Touch ID и няма да ползва Face ID, нито пък ще има прорез в горната част на дисплея. Все още се спекулира относно възможността моделът да има стъклен гръб и да поддържа Qi безжично зареждане.

Като цяло, iPhone SE 2 се очертава като минимален ъпгрейд спрямо най-достъпния телефон на Apple. Това ни напомня за начина, по който компанията развива MacBook Air – все още най-ниският клас лаптоп, който се ъпдейтва рядко и то само отвътре, докато дизайнът му си остава същият от доста време.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
mathurБахти Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Бахти
Бахти

… Ииииииии отново специалитета на заведението – претоплена манджа! 🙂

mathur
mathur

да ама ще му ъпгрейднат цената с поне 100 долара,,,,да няма празно….