iPhone X все още работи след две седмици на дъното на река

9
1107
YouTube каналът „Man + River“ на потребител с името Далас обикновено извършва спасителни работи под вода и се опитва да намери собствениците на открити вещи, за да ги върне. През уикенда обаче, неговият мокър лов е довел до едно от най-неочакваните подводни съкровищата досега – един iPhone X.

Човекът е толкова развълнуван от констатацията, колкото и собственичката на телефона Алиса, която преди две седмици го бе изпуснал в реката и оплакваше всички бебешки снимки на потомството си, които тя има на него.

Излишно е да се каже, че iPhone X е отворен и напълно изсушен, преди Далас да го зареди, тъй като всеки ремонтен магазин го препоръчва в тези случаи. За славата на IP67 сертификата за водоустойчивост, която гарантира „само“ до 30 минути във вода, лъскавият телефон всъщност е невредим.

Това не е първият път, когато водоустойчив телефон е прекарал много повече време под вода, отколкото гаранционните му срокове, но това е първият такъв известен инцидент с най-новото и най-доброто от каталога Apple.

9
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
7 Отговори на коментарите
6 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
6 Автори на коментарите
ИмеKалинПалуестиниецngc-bgНай-големия ти проблем Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Redhorn
Redhorn

Е И ???
Абсолютно водоустойчив тел.от ейпъл,но за съжаление престоят му под вода не е спомогнал по никакъв начин за:
читав трансфер на данни чрез блутуут
дисплей покриващ най-високите критерии за пикселова гъстота
3.5мм.жак
къстъмизация подобна на андроид устройствата
Потдържане на mp3
Просто ейпъл или да живее еврейската алчност.

Име
Име

какво ще правиш с 4к на 6 инча, под микроскоп ли ще го гледаш?

Kалин
Kалин

В допълнение към колегата за 4К – явмо само ти и още шепа „техничарчета“ още плачете за тоя жак.
Къстамизацията е пълна глупост. Освен ако имаш излишно време за губене (нямаш работа) или искаш да се пишеш „техничарче“.
По-прост и надежден трансфер на данни от AirDrop няма.
Тва да си държиш музикалната колекция на телефона в ерата на стрийминга… ти ще ме довършиш.

Най-големия ти проблем
Най-големия ти проблем

4к с голяма гъстота на пикселите е нужен за виртулна реалност ама то вие епъл нетехничарите не знаете какво е това

Kалин
Kалин

VR за съжаление не се наложи на мобилния пазар. Нещо като с Гоогле очилата стана.

Име
Име

някои андроид телефони се пържат при продължителна работа с VR, мястото му не е при мобилните устройства

ngc-bg
ngc-bg

Калине, Въпроса за bluetooth e напълно резонен – кой ползва airdrop въобще, извън ябълките? Това е технология, която ще си остане световно неизвестна и след няколко години самите ябълки ще си я погребат, заради излизането на нещо ново. Ще остане в Wikipedia (примерно) и в промитите носталгични съзнания на феновете. Customize не желаят само феновете на ябълката, не заради извинения като „кой има време за това“ (гроздето е кисело), а защото са си промити по този начин. Така е направен от най-великия инженерен екип, значи това е най-добрата формула…това ще ни довърши технически. Кой „техничар“ ще седне да се занимава… Виж още »

Kалин
Kалин

Навремето прекарвах часове и дни в къстамизация на различни линукс дистрибуции. Което реално не води до никакво практическо значение. Освен да си начешеш крастата. В даден момент обаче, човек почва да си цени времето и да предпочита да го изкрава по друг начин, вместо в непрактично човъркане из поредната джаджа. Така като те чета, виждам, че мислиш в концепции като файл, директория, копирай оттук, пейст там. За това няма да знаеш дали е кисело гроздето или не – ти никога не си оптивал грозде 😀 Всички тия Епъл услуги, които за теб са непонятни и възприемаш като „джендърски“ (баси неандерталското… Виж още »

Палуестиниец
Палуестиниец

Само дето Блидзъ са забравили да напишат, че реката е била пресъхнала…