iPhone X се оказа по-дебел от iPhone 5

0
182

iPhone X съдържа в себе си множество революционни и не много нововъведения: това е например технологията за разпознаване на лица и безжичното зареждане и OLED-дисплей, както и защитно стъкло от двете страни на корпуса. За съжаление обаче, както обясняват и блогърите с шублери в ръка, това изобилие от иновации не влияе много добре върху дебелината на устройствата.

Както се съобщава на официалния сайт на Apple, дебелината на iPhone X е 7,7 милиметра. По-долу можете да видите сравнителната таблица с дебелините на моделите от предишните години.

От таблицата се вижда, че въпреки значително по-тънкия корпус на iPhone X в сравнение с iPhone 4s, той отстъпва по въпросния показател на iPhone 5, който е със 7,6 мм дебелина. По тази причина, Джони Айв, който обича по-тънките устройства, в рекламното видео реши да остави този въпрос без внимание.

Както се вижда от таблицата, най-тънкият смартфон в историята на Apple е iPhone 6 с дебелина само 6,9 мм, Така, че ако имате iPhone 6 и приятелите Ви упрекват за това, че вие все още използвате апарат от три години, сега ще има с какво да възразите: че имате най-тънкият iPhone в историята.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари