Южнокорейското издание The Investor публикува материал, противоречащ на изявленията на Минг-Чи Kуo. Според експертите на медията, iPhone X ще може да бъде закупен и през 2019 година.

Позовавайки се на близки до отрасъла неназовани източници, The Investor пише, че през 2019 г. ще бъдат пуснати два нови OLED-смартфона. Слуховете за това съществуват от доста отдавна. През януари 2018 г., няколко издания публикуваха новината, че най-вероятно OLED-дисплей ще поддържа само един модел iPhone.

Въпреки това, според получените данни, новите модели ще бъдат пуснати в допълнение, а не в замяна на флагмана на Apple от 2017 година.

„Два нови модела, оборудвани с екрани с диагонал 5,85 и 6,46 инча, ще бъдат доставяни наравно с iPhone Х, пуснат през изминалата година.  Калифорнийската корпорация е започнала да търси нови доставчици на панели и батерии“ – съобщава изданието.

Източниците твърдят, че Apple е намерила още един или двама производители на гъвкави печатни платки, за да избегне проблемите с доставките на частите. Наред с другите неща, LG Display най-вероятно напълно ще създаде дисплей с диагонал 6,46 инча.

Това твърдение не само противоречи на доклада на Мини-Чи Kуo, представен в средата на януари 2018 г., но и позволява да се предположи, че продажбите на iPhone X няма да изчезнат в края на 2018 г., а ще бъдат удължени още минимум и през 2019 година.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари