Jitterbug Plus – социален телефон за възрастни

0
171

Възможно е да сте чували името на компанията Great Call – производителите на телефона Jitterberg. Този модел е предназначен за ползване от най-възрастните потребители, които не искат нищо повече от това лесно да провеждат разговори и пращат и получават съобщения. За тези хора, на които това досега не им е стигало, обаче, вече има решение – Jitterbug Plus.

Наследникът на оригиналния Jitterbug има 1,3-мегапикселова камера и поддържа услуга, позволяваща бързото качване на снимки в социалните мрежи. Камерата се управлява лесно благодарение на големите бутони, единият от които изпраща събраните във фото албума снимки в профилите на потребителите във Facebook, Shutterfly или Picasa.

В допълнение към всички тези екстри, телефонът, който е дело на Samsung, има по-силен говорител и батерия, която издържа повече от тази на оригиналния модел. Според GreatCall тя може да издържи до пет часа разговори или 25 дни в standby режим. Подобно на предшественика си, Jitterbug Plus предлага бърз достъп до услугата 5Star Urgent Response, която уведомява медицински екип при спешни случаи.

Телефонът струва $119, като за ограничен период от време компанията ще го продава едва за $99. Моделът може да се закупи от сайта на GreatCall, както и от магазини като Best Buy, Radio Shack и Sears.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари